Vegan pindakaas chocotaart recept
- By Trudy Peters
- 23 mei 2021
Ingrediënten vegan pindakaas chocotaart
Bodem
200 gram ongezouten ongebrande pinda’s230 gram medjool dadels (ontpit)
Snufje zout
Pindakaaslaag
140 gram pindakaas5 el ahornsiroop
5 el sojamelk
45 gram kokosolie
Chocoladelaag
70 gram cacaopoeder
30 gram Plantforce chocolade proteïne poeder
120 ml sojamelk
Bereiding vegan pindakaas chocotaart
- Doe alle ingrediënten van de bodem samen in de keukenmachine, mix tot een fijn beslag en verdeel dit over de bodem van de vorm inclusief de randen en zet in de koelkast.
- Maak ondertussen de pindakaas laag door alle ingrediënten te mixen in een keukenmachine tot een gladde mix, verdeel dit over de bodem en zet 1 uur terug in de koelkast.
- Als laatste meng je alle ingrediënten van de chocolade laag in een keukenmachine of gewoon met de hand, verdeel dit op de pindakaas laag en zet weer terug in de koelkastvoor 15 min.