Vegan pindakaas chocotaart recept

Vegan pindakaas chocotaart recept

Pindakaas chocotaart

Ingrediënten vegan pindakaas chocotaart

Bodem

200 gram ongezouten ongebrande pinda’s
230 gram medjool dadels (ontpit)
Snufje zout

Pindakaaslaag

140 gram pindakaas
5 el ahornsiroop
5 el sojamelk 
45 gram kokosolie

Chocoladelaag

70 gram cacaopoeder
30 gram Plantforce chocolade proteïne poeder 
120 ml sojamelk

Pindakaas chocotaart

Bereiding vegan pindakaas chocotaart

  1. Doe alle ingrediënten van de bodem samen in de keukenmachine, mix tot een fijn beslag en verdeel dit over de bodem van de vorm inclusief de randen en zet in de koelkast.
  2. Maak ondertussen de pindakaas laag door alle ingrediënten te mixen in een keukenmachine tot een gladde mix, verdeel dit over de bodem en zet 1 uur terug in de koelkast.
  3. Als laatste meng je alle ingrediënten van de chocolade laag in een keukenmachine of gewoon met de hand, verdeel dit op de pindakaas laag en zet weer terug in de koelkastvoor 15 min. 
Plantforce - Synergy Protein Chocolate - 3x 800g Voordeelpakket
€  94,37
€  104,85
(Al vanaf 94,37 p/s)
Vandaag verzonden
Sunwarrior - Biologische Cacao Poeder - 300g - OPRUIMING
Speciale prijs €  9,95 €  11,95
Vandaag verzonden
Plantforce - Synergy Proteine - Alle Smaken - 4 x 400 g - (3+1 gratis)
€  59,85
€  79,80
(Al vanaf 59,85 p/s)
Vandaag verzonden
Plantforce - Synergy Proteine - Alle Smaken - 4 x 800 g (3+1 Gratis)
€  104,85
€  139,80
(Al vanaf 104,85 p/s)
Vandaag verzonden
Big Food - Cacao poeder RAW - 500 g - Bio
Waardering:
86%
(Al vanaf 16,10 p/s)
Vandaag verzonden

Producten 1 tot 5 van 8 in totaal

Pagina


Delen: