Victus Sports

In 2016 is Victus/Sports opgericht door twee fanatieke sporters die regelmatig tegen hetzelfde probleem aanliepen: waarom is de ... In 2016 is Victus/Sports opgericht door twee fanatieke sporters die regelmatig tegen hetzelfde probleem aanliepen: waarom is de perfecte sport-, én hersteldrank nog niet ontwikkelt? Waarom lijken sportsupplementen alleen bedoelt voor een klein deel van de sportwereld terwijl iedereen die ...

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

In 2016 is Victus/Sports opgericht door twee fanatieke sporters die regelmatig tegen hetzelfde probleem aanliepen: waarom is de perfecte sport-, én hersteldrank nog niet ontwikkelt? Waarom lijken sportsupplementen alleen bedoelt voor een klein deel van de sportwereld terwijl iedereen die beweegt er baat bij heeft?

Op dat moment nog beide druk met sport en het afronden van de studie zijn we op zoek gegaan naar mensen die veel ervaring en kennis hebben op het gebied van sport en voeding. Zo zijn we in contact gekomen met verschillende voedingsdeskundigen, diëtisten en biochemici van het VUmc (Amstel Academie, Amsterdam) en samen met hen hebben we het uitgangspunt van wat later Nutrition Water zou worden bedacht en uitgewerkt.

Sinds onze stille en voorzichtige lancering op 1 januari 2018 zijn we ver gekomen en vrij snel kwamen we in contact met Stichting ALS en hebben we besloten een volwaardig steunend partner te willen zijn en zo bij te dragen aan alle onderzoeken dat de Stichting financiert en mogelijk maakt. Deze samenwerking zit inmiddels diep geworteld in de beginselen van Victus/Sports.

Inmiddels zijn we een trots, op eigen kracht en gezond groeiend team met één doel: de wereld van sport en voeding op de schop te nemen en dat doen we inmiddels trots en door samen te werken met o.a. FysioHolland, VitaminStore, het Korps Commando Troepen, tal van sportclubs, verenigingen en health clubs, fysiotherapeuten en verschillende op het hoogste niveau sportende en Olympische atleten.