Global Healing Center

Wat begon als het simpel idee van 1 man is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd merk en een leider in de natuurlijke gezondh... Wat begon als het simpel idee van 1 man is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd merk en een leider in de natuurlijke gezondheidsindustrie. Tegenwoordig bieden ze een breed scala aan hoogwaardige, groenlevende lifestyle-producten die zijn ontworpen om iedereen (ja, dat betekent dat jij!...

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. GHC Paratrex - 120 capsules
  GHC Paratrex - 120 capsules
  Morgen in huis
  Speciale prijs 34,95 36,95 Vanaf 30,00
  (Al vanaf 30,00 p/s)
 2. global healing centre Oxy Powder 120 capsules
  GHC Oxy Powder 120 capsules
  Niet op voorraad
  Speciale prijs 47,50 52,50 Vanaf 44,00
  (Al vanaf 44,00 p/s)

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Als pionier op het gebied van natuurlijke gezondheid heeft Dr. Group het zijn levensmissie gemaakt om het woord van gezondheid en welzijn over de hele wereld te verspreiden.

Terwijl hij in 1998 een full-time gezondheidskliniek had, besefte Global Healing Center oprichter en CEO dr. Edward F. Group dat hij mensen buiten de muren van zijn praktijk wilde bereiken en helpen. Hij raakte geobsedeerd door het vinden van een manier om de boodschap van gezondheid, geluk en voeding aan de wereldgemeenschap te verspreiden.

Zijn verlangen om een groter deel van de bevolking te dienen, bracht hem ertoe de kliniek te sluiten en zijn energie te richten op wat hij geloofde dat de toekomst van het bedrijfsleven en de communicatie als geheel zou zijn - het internet. Global Healing Center werd geboren met het eenvoudige doel om nuttige, relevante informatie en ondersteuning te bieden aan mensen over de hele wereld die hun gezondheid wilden verbeteren. Sindsdien is het hun missie om goede gezondheid, positief denken, geluk en liefde voor de wereld terug te brengen.

GHC begon in een klein kantoor van 200 vierkante meter met slechts twee werknemers en een man met een visie. ze brachten ontelbare uren door in gezondheidsforums om de problemen aan te pakken en de vragen van de online community te beantwoorden die de medische industrie niet kon en niet wilde beantwoorden. Dit was cruciaal in de ontwikkeling van het bedrijf en de eerste producten van het merk Global Healing Center werden gecreëerd als reactie op feedback van klanten en behoeften. Ze realiseerden ons al snel dat we de verantwoordelijkheid hadden om de zuiverste, alle natuurlijke en veganistische veilige supplementen en reinigingen die beschikbaar zijn te bieden.

Wat begon als het simpel idee van 1 man is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd merk en een leider in de natuurlijke gezondheidsindustrie. Tegenwoordig bieden ze een breed scala aan hoogwaardige, groenlevende lifestyle-producten die zijn ontworpen om iedereen (ja, dat betekent dat jij!) Een schoon en gezond leven te bieden.