Minami

Minami kenmerkt zich door het aanbod van omega-3 supplementen die middels een unieke extractie-methode worden verkregen. Minami ... Minami kenmerkt zich door het aanbod van omega-3 supplementen die middels een unieke extractie-methode worden verkregen. Minami legt zichzelf de strengste productienormen op inzake zuiverheid en milieuvriendelijkheid. Zij streeft ernaar om de beste en meest zuivere omega-3 supplementen ter...

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Visolie supplementen van Minami: de zuiverste en hoogst gedoseerde omega-3 vetzuren. Het topproduct van Minami is de MorEPA Platinum: Eén capsule bevat maar liefst 1100 mg Omega-3, waarvan 764 mg EPA en 236 mg DHA.

Minami kenmerkt zich door het aanbod van omega-3 supplementen die middels een unieke extractie-methode worden verkregen. Minami legt zichzelf de strengste productienormen op inzake zuiverheid en milieuvriendelijkheid. Zij streeft ernaar om de beste en meest zuivere omega-3 supplementen ter wereld te produceren.

MorEPA
MorEPA Smart Fats, Plus, Platinum en Mini zijn de 4 meest gebruikte visolie supplementen van Minami. Deze lijn bevat een hoge tot zeer hoge dosis EPA en een relatief lage dosis DHA. Smart Fats is de voordeligste van deze drie en de Platinum is de hoogst gedoseerde.
En de MorEPA Mini is de ideale visolie voor kinderen.

MorDHA
MorDHA en MorDHA Mini zijn de 2 high-DHA visolie producten van Minami. MorDHA is ideaal voor tijdens de zwangerschap en borstvoeding.
En de MorDHA Mini is de beste keuze voor baby's en peuters.

Specials
Een bijzondere visolie supplementen zijn de MorEPA Cholesterol. De Cholesterol bevat naast zuivere visolie een effectieve dosis rode gist rijst.

Voor Kinderen
De 2 beste visolie supplementen voor kinderen zijn de MorEPA Mini en MorDHA Mini. De MorDHA Mini is bestemd voor baby's en peuters en de MorEPA Mini is voor de wat oudere kinderen.