Wij stellen hoge eisen aan onze producten en bestellingen worden met zorg verpakt en verzonden. Desondanks kan het voorkomen dat je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht.

Uitleg herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik maken van je herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

De kosten voor retour van naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket (in Nederland), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@plent.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Werkwijze herroepingsrecht

Wanneer je producten retour wilt sturen, vragen wij om eerst contact op te nemen via e-mail, het contactformulier of telefonisch op +31 (0)85 - 060 8765 om aan te geven welke producten je retour wilt sturen. Wij kunnen dan een retourmelding aanmaken voor het magazijn. De retourzending dient binnen 14 dagen na aankoopdatum bij ons kenbaar gemaakt te worden. Wanneer de retourzending bij ons is bezorgd zal binnen 5 werkdagen na ontvangst het aankoopbedrag overgemaakt worden op het afgesproken rekeningnummer.

Producten kunnen alleen retour gestuurd worden als deze ongebruikt en ongeopend zijn. Kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant (volgens de wet koop op afstand).

Eisen voor retourzending

  • Je hebt binnen 14 dagen na aankoop contact opgenomen met de klantenservice om de retour aan te melden.
  • Het product mag niet gebruikt of geopend zijn.
  • De retourzending is voldoende gefrankeerd.

Retouradres

Heb je contact opgenomen met de klantenservice om jouw retour aan te melden? Dan kun je het retourpakket verzenden naar het onderstaande adres:

Plent

Postbus 550

5400 AN Uden

Nederland