Herroepingsrecht

Wij stellen hoge eisen aan onze producten en bestellingen worden met zorg verpakt en verzonden. Desondanks kan het voorkomen dat je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht omdat je een product niet wilt hebben.

Uitleg herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren, mits het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Dit valt onder het herroepingsrecht.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Indien jij je product beschadigd hebt ontvangen of er sprake is van een productiefout, dan kun je gebruik maken van onze niet-goed-geld-terug-garantie.

Mocht je gebruik willen maken van je herroepingsrecht, dan heb je na de aanmelding van je retour nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief initiële verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Om gebruik te maken van dit recht kun je je retour hier aanmelden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.