Aminolase is een krachtig enzymmengsel dat de voordelen van ingenomen eiwit maximaliseert, waardoor het kan worden gebruikt voor...Aminolase is een krachtig enzymmengsel dat de voordelen van ingenomen eiwit maximaliseert, waardoor het kan worden gebruikt voor spieropbouw, herstel en immuunfunctie. Met Aminolase kun je het meeste halen uit de eiwitten die je binnenkrijgt, zonder de spijsverteringsongemakken die hiermee...
Maximaliseer de voordelen van eiwitten met Aminolase
Aminolase is een proteolytisch "eiwitverterend" enzym dat eiwitten snel afbreekt tot aminozuren. Krijg spiermassa, verhoog de opname. Perfect voor VLEES, ZUIVEL & PLANTEN Eiwitten.
Aminolase is een krachtig enzymmengsel dat de voordelen van ingenomen eiwit maximaliseert, waardoor het kan worden gebruikt voor spieropbouw, herstel en immuunfunctie.
In een universitaire studie verbeterde aminolase de biologische beschikbaarheid van eiwitten, veel groter dan het natuurlijke spijsverteringsproces van het lichaam (pancreatine) alleen. Verspild eiwit kan zwaar zijn voor uw nieren en kan af en toe gasvorming, een opgeblazen gevoel en spijsverteringsproblemen veroorzaken.
Of je nu een fitnessliefhebber bent of een volwassen volwassene, met Aminolase kun je het meeste halen uit de eiwitten die je binnenkrijgt, zonder af en toe spijsverteringsongemakken die gepaard gaan met eiwitrijk voedsel of supplementen.
Aminolase voor spijsverteringsondersteuning
Proteïne comfortabel en efficiënt verteren
Een opgeblazen gevoel en gas kunnen van tijd tot tijd optreden na het eten van eiwitten zoals gluten, wei, caseïne, soja, erwten en hennep. Als u echter een van de vele mensen bent die af en toe last heeft van spijsverteringsproblemen na het eten van een of meer van deze aanvullende eiwitbronnen, is het probleem waarschijnlijk geen voedselintolerantie. Het is waarschijnlijker dat bacteriën in uw dikke darm eiwitten consumeren die niet goed zijn afgebroken door de natuurlijke spijsverteringsprocessen van het lichaam.
Om de voordelen van eiwitten te benutten, moet het binnen de eerste 90 minuten na consumptie worden afgebroken tot aminozuren en peptiden. Dit is wanneer eiwit wordt geassembleerd tot een biologisch bruikbare vorm voor spieropbouw en immuunfunctie.
Zodra dit tijdsbestek van 90 minuten voorbij is, wordt elk eiwit dat niet werd afgebroken en opgenomen, naar de dikke darm verplaatst. Maar het probleem met de dikke darm is een overvloed aan slechte bacteriën. Deze bacteriën kunnen eiwitten consumeren en het effectief van je stelen. Om het nog erger te maken, produceren deze bacteriën bijproducten, grote hoeveelheden gifstoffen wanneer ze eiwitten consumeren, wat u en uw buik erg ongemakkelijk kan maken.
De oplossing voor dit eiwitprobleem is Aminolase, een bio-efficiënt supplement dat de eiwitopname verbetert. Aminolase helpt eiwitten efficiënt af te breken, zodat het lichaam de opname van aminozuren in de bloedbaan kan maximaliseren.
Aminolase bij glutengevoeligheid
Het maximale uit uw voedingseiwitten halen, verwijst niet alleen naar dierlijke eiwitbronnen en/of voedingssupplementen. Dit geldt vooral voor gluten, het eiwit in tarwe en andere volle granen. Voor degenen die mogelijk gevoelig zijn voor gluten, is Aminolase een uitstekende keuze, omdat het kan helpen bij het goed afbreken van gluten en andere niet-dierlijke eiwitbronnen.
Glutenvertering begrijpen
Gluten bestaat uit verschillende eiwitten – de twee hoofdgroepen zijn gliadine (onoplosbaar in water) en glutenine (oplosbaar in water). Gluteneiwitten zijn extreem moeilijk te verteren. Onverteerde gluten-eiwitten kunnen bepaalde reacties in het slijmvlies van de dunne darm veroorzaken, wat resulteert in verschillende niveaus van glutengevoeligheid. Het afbreken van deze eiwitten kan de symptomen helpen verlichten die gepaard gaan met glutengevoeligheid.
Aminolase voor spierherstel
Het is aangetoond dat het innemen van aminolase wanneer u eiwit eet of drinkt, het niveau van aminozuren in het bloed verhoogt, in vergelijking met het consumeren van alleen eiwit. Onder die aminozuren bevinden zich de vertakte ketenaminozuren (BCAA's), die een vitale rol spelen bij spiersynthese en spierherstel.
Aminolase op zich is biologisch voldoende, wat betekent dat het supplement alleen alle hulpmiddelen bevat die nodig zijn om eiwitten af te breken tot een biologisch bruikbare vorm.
Aminolase zal:
Verbeter BCAA-niveaus bij gebruik in combinatie met eiwitsupplementen, maaltijdvervangers en alle eiwitrijke maaltijden die de spiersynthese ondersteunen.
Verteert eiwit in biologisch bruikbare vorm, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbaarheid van essentiële aminozuren voor het opbouwen van spieren en het verbeteren van spierherstel na trainingen.
Verminder af en toe maagklachten die doorgaans worden veroorzaakt wanneer eiwitsupplementen niet worden afgebroken tot hun kleinste componenten.
Maximaliseer de voordelen van voedingseiwitten, zodat het lichaam meer eiwitten kan opnemen in plaats van het uit te scheiden.
Aminolase is ideaal voor fitnessliefhebbers en iedereen met een actieve levensstijl. Het ondersteunt een gezonde spiermassa, spierherstel en verandert de manier waarop je eiwitten gebruikt en verteert volledig.
Aminolase moet elke keer dat u eiwitrijk voedsel en voedingssupplementen consumeert, worden ingenomen om het eiwit te helpen verteren en af te breken in een bruikbare vorm, zoals essentiële aminozuren en nuttige peptiden (d.w.z. di- en tri-peptiden).
Nu kunt u genieten van uw eiwitsupplement zonder angst voor spijsverteringsproblemen. Aminolase helpt het lichaam eiwitten efficiënter af te breken dan het alleen kan. Het vermindert effectief de kans op ongemak dat vaak voortkomt uit het consumeren van eiwitsupplementen of voedingseiwitten.
Haal een beter rendement op uw eiwitinvestering en voorkom vervelende spijsverteringsproblemen met Aminolase.
Ingrediënten Aminolase
Zuurstabiele protease
Een proteolytisch enzym waarvoor patent is aangevraagd, dat in staat is om de meeste consumeerbare eiwitten te verteren. Protease is het enzym dat verantwoordelijk is voor het verteren van geconsumeerde eiwitten en is een van de drie enzymen die worden aangetroffen in de natuurlijke alvleeskliersappen van ons lichaam. Aminolase zal op eiwit gebaseerde voedingsmiddelen of supplementen beter afbreken en verteren dan het spijsverteringsproces van het lichaam alleen kan, en werkt uitstekend met zowel dierlijke als vegetarische eiwitten. Deze gepatenteerde mix van proteasen is actief over een zeer breed pH-bereik, waardoor het effectief is in zowel zure als alkalische omgevingen.
Voorgesteld gebruik
Instructies: Consumeer één capsule Aminolase™ per 25 gram eiwit. Neem Aminolase met acht ons water aan het begin van elke met eiwit verrijkte dieetmaaltijd of aangevulde maaltijd.
Toeleveringsmethoden: Wanneer Aminolase-capsules worden geopend en rechtstreeks aan een eiwitdrank worden toegevoegd, zullen de enzymen snel beginnen met het omzetten van eiwit in aminozuren. Aminozuren hebben een significant ander smaakprofiel dan eiwitten, wat van invloed kan zijn op smaak en textuur. Voor het beste resultaat drink je binnen vijf minuten na het mengen of slik je capsules door en volg je onmiddellijk met je favoriete eiwitdrank.
Veelgestelde vragen
Wat is aminolase?
Aminolase is een gespecialiseerd eiwitverterend enzym, ontworpen om de aminozuurconversie te verbeteren bij gebruik in combinatie met eiwitrijke maaltijden en/of supplementen. Indien correct ingenomen, werkt Aminolase samen met uw lichaam om:
&stier; Verteert eiwit in zijn bruikbare vorm, waardoor het meer biologisch beschikbaar is dan eiwit alleen. &stier; Maximaliseer de beschikbaarheid van aminozuren. &stier; Verminder het maagongemak dat gepaard gaat met het consumeren van grote hoeveelheden eiwitten aanzienlijk. &stier; Verteert effectief voedingseiwitten, inclusief supplementen zoals wei-, caseïne-, ei-, soja-, hennep- en erwteneiwitten.
Waar komt aminolase vandaan?
Aminolase is een gespecialiseerde protease (eiwitverterend enzym) afgeleid van vriendelijke bacteriën, ook wel bekend als probiotica. Om aminolase te produceren, worden deze probiotica geïsoleerd en vervolgens gekweekt met behulp van een complex fermentatieproces. Het fermentatiemedium of voedsel voor de bacteriën bevat grote hoeveelheden vegetarische eiwitten. Eiwit is nodig bij het aanmaken van een enzym dat in staat is eiwitten af te breken en te verteren. De bacteriën maken zelf enzymen aan om dit eiwitmedium te verteren. Eenmaal gemaakt, wordt het zeer gespecialiseerde enzym geëxtraheerd en ingekapseld als aminolase.
Hoe werkt aminolase?
Aminolase helpt eiwitten efficiënt en volledig af te breken, zodat het lichaam de opname van aminozuren in de bloedbaan kan maximaliseren. Dit vermindert de blootstellingstijd aan grote eiwitpeptiden die ongemak kunnen veroorzaken. Het consumeren van eiwit met aminolase verhoogt het niveau van aminozuren in het bloed aanzienlijk, vergeleken met het eten van alleen eiwit. Onder die aminozuren bevinden zich de vertakte ketenaminozuren (BCAA's), waarvan is aangetoond dat ze een vitale rol spelen bij spiersynthese en herstel van trainingen.
Wat is de aanbevolen dosering?
Dosering: 250 mg (één capsule) Aminolase per elke 25 gram eiwit dat wordt geconsumeerd. Het is belangrijk op te merken dat de meeste containers met eiwitsupplementen niet 100 procent puur eiwit zijn, dus de berekening moet worden aangepast om rekening te houden met de hoeveelheid puur eiwit in elke portie.
Zijn er beschikbare klinische onderzoeken of referentieonderzoeken die ik kan beoordelen?
Er zijn twee afzonderlijke klinische onderzoeken bij mensen uitgevoerd met aminolase en er zijn talrijke referentieonderzoeken naar de productcomponenten beschikbaar. Neem contact met ons op via 800-448-5015 of AMINOLASE@ARTHURANDREW.COM voor meer informatie over de onderzoeken.
Is aminolase koosjer?
De formule is koosjer en een kopie van de certificering is op verzoek verkrijgbaar.
Is aminolase vegetarisch of veganistisch?
De formule is vegetarisch en veganistisch in overeenstemming met de richtlijnen van de American Vegetarian Association.
Is aminolase niet-GMO (genetisch gemodificeerd organisme)?
Ja, aminolase is niet-GMO. Alle ingrediënten die worden gebruikt om dit enzymproduct te maken, zijn geen genetisch gemodificeerde organismen zoals gedefinieerd door de NATIONAL ORGANIC STANDARDS BOARD.
Genetisch gemanipuleerd wordt als volgt gedefinieerd: Gemaakt met technieken die de moleculaire of cellulaire biologie van een organisme veranderen met middelen die onder natuurlijke omstandigheden of processen niet mogelijk zijn. Genetische manipulatie omvat recombinant DNA, celfusie, micro- en macro-inkapseling, gendeletie en -verdubbeling, het introduceren van een vreemd gen en het veranderen van de positie van genen. Het omvat geen veredeling, conjugatie, fermentatie, hybridisatie, in-vitrofertilisatie en weefselkweek.
Er worden ook verdere tests uitgevoerd om te bepalen of er gemeenschappelijk GGO-materiaal in het product aanwezig is. Een kopie van de laboratoriumanalyse kan HIER WORDEN GEDOWNLOAD.
Let op: aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Ga voor de laatste informatie over dit product naar de Arthur Andrew Medical-website.