Over ons

over ons plent

Samen creëren we een betere wereld

Het creëren van een veilige, gezonde wereld is een continu proces en kunnen we alleen bereiken door samen te werken en naar elkaar te luisteren. Wij willen jou inspireren om jouw steentje bij te dragen aan het uitdragen van deze visie, maar leren ook graag van jou hoe wij het beter kunnen doen!

over ons plent

Waarom zijn wij anders?

Bij Plent zijn we gedreven om hoogwaardige producten te leveren die werkelijk iets kunnen bijdragen aan jouw gezondheid. Elke dag duiken er nieuwe supplementenbedrijven op, en helaas wordt er steeds meer ingeleverd op kwaliteit! Hierbij doelen wij niet alleen op de zuiverheid van de gebruikte ingrediënten, maar ook op de werkomstandigheden van mensen en de impact die de productie en distributie hebben op onze planeet.

Wij produceren en distribueren al jaren producten van hoge kwaliteit en hebben een basis van trouwe klanten opgebouwd die vertrouwen hebben in onze merken en onze producten.

Voor jezelf zorgen

Goed voor jezelf zorgen betekent dat je luistert naar je lichaam en geest en het geeft wat het nodig heeft. Door gezond te eten, functioneert je lichaam niet alleen beter, je voelt je ook beter over jezelf en hebt meer energie. Dit doe je niet alleen voor jezelf, het heeft ook invloed op jouw omgeving. Zorg jij namelijk goed voor jezelf, dan zorg je ook beter voor de mensen en de wereld om je heen. Zo is alles is met elkaar verbonden.

Door goed voor jezelf te zorgen, zul je merken dat je een gelukkiger mens wordt. Dat is niet alleen leuk voor jezelf maar ook inspirerend voor je omgeving!

Niet zomaar een assortiment

Ons assortiment bestaat uit producten van onze eigen merken, maar ook van andere merken. Wij houden continu in de gaten wat er op de markt wordt gebracht en of dit bij onze visie past. Alleen producten van de hoogste kwaliteit worden aan ons assortiment toegevoegd. Zo hoef jij geen onderzoek meer te doen naar de oorsprong en het kwaliteitsniveau van een product. Dit hebben wij al voor jou gedaan.

We werken intensief samen met merken van de hoogste kwaliteit die passen bij onze ideeën en overtuigingen.

over ons plent

Geavanceerde tests voor producten

Om de beste kwaliteitsproducten te kunnen leveren, vinden wij het niet voldoende om slechts te vertrouwen op onze eigen tests. Daarom sturen wij producten van onze eigen merken naar laboratoria van derden om zowel hun zuiverheid als veiligheid te garanderen.

Onze chlorella-, spirulina- en andere groene poeders zijn bijvoorbeeld een van de weinige in hun soort die geen PAK's bevatten, dit zijn gifstoffen die zich kunnen ophopen in gefermenteerde algenpoeders. En onze plantaardige proteïne is gegarandeerd vrij van GGO's, pesticiden en zware metalen, wat een veelvoorkomend probleem is bij de huidige eiwitpoeders op de markt.

over ons plent

Biologische ingrediënten

Als je onze producten bekijkt, kun je zien dat - waar mogelijk - de producten van onze eigen merken (Big Food, Plent en Plantforce) biologisch zijn en minimale ingrediënten bevatten. We geloven oprecht in het leveren van zuivere producten die minimaal zijn verwerkt. In onze producten zul je geen onnodige toevoegingen vinden.

Alleen het beste is goed genoeg voor onze trouwe klanten, maar ook voor onszelf! De eigen werknemers van Plent zijn ook overtuigd en gebruiken alleen onze eigen supplementen voor het ondersteunen van hun gezondheid.

Diervriendelijke productie

Hoewel het overgrote deel van onze eigen producten 100% veganistisch is, bieden we een aantal poeders aan van dierlijke oorsprong, zoals biologische colostrum en collageen. Wij geven daarbij wel de garantie dat deze producten afkomstig zijn van biologisch gehouden dieren uit duurzame veehouderij, die veilig en ongevaarlijk worden gehouden.

Onze bone broth is bijvoorbeeld uitsluitend afkomstig van grasgevoerde koeien op biologische veebedrijven in Europa. En ons colostrumpoeder wordt alleen geproduceerd uit overtollige melk. Pas als het pasgeboren kalf voldoende heeft gedronken wordt de overgebleven melk van de moederkoe gebruikt.

over ons plent