Informatie over betalen

informatie over betalen

Bij Plent proberen wij jouw betaalproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Om jou de beste ervaring te bieden werken wij samen met betrouwbare partners en kun je kiezen uit een groot aantal betaalmethodes.

Payment service provider

Voor het verwerken van onze online betalingen, maken wij gebruik van een zogenaamde payment service provider. Onzepayment service provider voor online betalingen is Mollie. Je zou Mollie kunnen zien als een tussenpersoon: zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van jouw bank naar onze webshop gaat. Omdat de betaling verloopt via Mollie, zie je soms Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift staan.

Betalen via een beveiligde verbinding

Bij Plent betaal je via een beveiligde https-verbinding. De s in https staat voor secure (veilig). Je kunt dit herkennen aan het internetadres (url). Als deze begint met https, weet je dat je via een beveiligde verbinding betaalt. Vóór de url zie je een icoontje van een hangslot of sleutel. Klik je hierop, dan krijg je meer informatie over het beveiligingscertificaat van de webshop.

Betaalmogelijkheden

Plent biedt veel verschillende betaalmogelijkheden. Bekijk alle betaalmogelijkheden hier