NU 10% KORTING OP PLENT BEAUTY CARE (UITGEZONDERD VOORDEELPAKKETTEN) MET CODE: PBC10

Interview: Jessie-Jazz Vuijk over haar nieuwste project 'She Flore'

Interview: Jessie-Jazz Vuijk over haar nieuwste project 'She Flore'

Jessie-Jazz Vuijk (25) werd in 2015 verkozen tot Miss Nederland. Momenteel houdt zij zich vooral bezig met haar eigen spirituele platform ‘She Flore’ en wij spraken haar over dit toffe project!

Je bent zelf een nieuw bedrijf “She Flore” gestart, wat is jouw drijfveer geweest om She Flore op te richten?

Ik ben al 6 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling en dat was voor mij een hele nieuwe wereld die openging. Ik vroeg mij eigenlijk direct af waarom het niet veel normaler is om je hier mee bezig te houden.

We kunnen hier heel veel mee oplossen, bijvoorbeeld onze mentale gesteldheid, angsten overwinnen, trauma’s oplossen. Ik wilde graag een platform opzetten waarin het gestimuleerd wordt om hiermee bezig te zijn.

Het was voor mij best een eenzaam pad, omdat je al snel wordt bestempeld als zweverig of als gek dus ik was best wel op zoek naar een plek waar ik dit kon delen met andere vrouwen. Ik zocht zelf heel erg de balans. Vaak wordt het heel erg zwart/wit gezien. Of het ene uiterste waarin je heel gezond leeft, 100% Vegan bent en alcohol bijvoorbeeld echt de duivel is.

Ik wilde een gezonde balans creëren waarin mensen zelf keuzes kunnen maken. Hierdoor geloof ik dat ik mensen veel laagdrempeliger kan meenemen in deze mooie wereld. Dit is voor iedereen! She Flore is nu eigenlijk echt een beweging geworden voor vrouwen, een community waar we elkaar helpen en ondersteunen.

Je bent zelf een nieuw bedrijf “She Flore” gestart, wat is jouw drijfveer geweest om She Flore op te richten?

Waar wil je graag naartoe, wat is je doel met She Flore?

Als ik eraan denk dan zie ik een beweging van vrouwen die arm in arm met elkaar marcheren en daar in hun kracht gaan staan waardoor alles meer in balans komt. Als we allemaal zouden beginnen met het onder ogen komen van onze eigen angsten en mentale gesteldheid, dan zouden we een hele andere wereld krijgen.

Waarom richt je je bij She Flore specifiek op vrouwen?

She Flore is iets heel persoonlijks voor mij en ik voel gewoon nu dat het iets is wat vrouwen heel erg aanspreekt. Ik hou van mannen en ik zou hen ook heel graag willen helpen, maar ik weet op dit moment meer over de vrouwelijke kracht en dat is meer mijn eigen reis geweest. Ik kan mensen ook beter helpen omdat ik zelf deze reis ook heb gemaakt en ik weet niet hoe het is om een man te zijn of hoe een man deze reis zou ervaren.

Wat kunnen mensen verwachten bij het ‘Transform your life’ programma? Welke reis maak je samen?

Dit programma duurt 6 maanden en eigenlijk heb ik deze gemaakt voor alle mensen die niet weten waar ze moeten beginnen. Er is zo veel aanbod en je wilt zo veel informatie lezen als je net begint. Ik wilde graag iets maken waarin je heel erg begeleid wordt. Nu de eerste groep vrouwen het programma helemaal heeft afgerond kan ik ook zeggen dat deze een volledige transformatie hebben ondergaan. Ze hebben andere keuzes gemaakt in het leven. De manifestatiekracht ontploft gewoon helemaal! Ze weten nu zo goed wat ze willen en dat is precies wat ik graag wilde bereiken met dit programma. Ik ben heel dankbaar dat het precies die invloed heeft op de vrouwen waar ik op had gehoopt.

Is er een gebeurtenis geweest waardoor je spiritueel bent geworden, wanneer heb jij het 'licht' gezien?

Ik geloof dat we dit allemaal hebben en ik geloof dat dit wel echt onze essentie is. Bij de een is er geen bewustzijn op en bij de ander wel. Als kind was ik wel altijd super hoog sensitief, het was voor mij altijd wel meer een struggle omdat ik dacht dat er iets mis was met me. Omdat ik zo gevoelig was kwam alles extra hard binnen. Ik ben wel altijd al veel bezig geweest met horoscopen en numerologie, dat vond ik altijd al heel erg interessant. Ook heb ik een hele tijd een oppas gehad die heel erg met spiritualiteit bezig was dus daar kon ik met haar wel heel goed over praten, dat was super fijn! Later is het zich meer gaan uiten omdat ik een best heftige jeugd heb gehad en op zoek was naar een manier om dat te helen bij mezelf. Als je eenmaal ‘ja’ zegt tegen het aangaan van die reis dan gaat er zo veel voor je open en val je van het ene in het andere.

Speelt spiritualiteit binnen jouw relatie een rol?

Het is nu wel echt iets van ons samen geworden. Ik heb bij Kaj altijd al geweten dat dit in hem zat. Hij benoemt het niet als spiritueel, maar hij heeft heel veel kernwaarden al gewoon vanuit zichzelf. Hij is heel authentiek, heel eerlijk, oprecht en gevoelig. Je zou hem niet per se onder spiritueel benoemen, maar ik zag dat hij dit van nature eigenlijk al was. Toen wij eenmaal een relatie kregen is hij zich daar ook wel meer in gaan verdiepen omdat ik hier natuurlijk zo’n passie voor heb. Zo is hij zijn eigen reis gestart met zijn eigen interesses en dat vind ik alleen maar echt heel mooi!

Je mag dineren met 3 personen, dood of levend. Wie nodig je uit en waarom?

Je mag dineren met 3 personen, dood of levend. Wie nodig je uit en waarom?

Pfoeh! Dat vind ik een hele lastige! Iemand die ik heel betoverend vind is Princess Diana dus ik zou met haar wel een keer een kopje Engelse thee willen drinken en willen vragen hoe zij alles nou eigenlijk heeft meegemaakt.

Ik denk dat zij heel veel wist wat veel mensen niet weten en het verhaal achter de koninklijke familie lijkt mij heel interessant. Ik vind haar een heel inspirerend en authentiek persoon, zoals er maar weinig zijn dus het lijkt mij een eer om met haar te zitten.

Het lijkt mij ook wel heel bijzonder om met een echte ’slechterik’ te zitten, gewoon uit nieuwsgierigheid. Iemand zoals bijvoorbeeld Hitler, dat lijkt mij wel interessant om meer te weten te komen over waarom iemand in staat is om zulke dingen te doen.

Ik zou ook graag willen proberen om bij zijn kwetsbare kant te komen en te kijken of hij misschien spijt heeft van bepaalde dingen.

De laatste met wie ik graag zou willen dineren is Alicia Keys. Zij heeft zo veel wijsheid, zo veel vreugde, is zo dankbaar en beleeft haar spirituele reis met zo veel plezier, dat ik denk ik wel heel goed met haar zou kunnen praten!

Meer weten over Jessie-Jazz Vuijk?

Volg Jessie-Jazz en She Flore:

Delen: