Recept vegan cookie dough
- By Trudy Peters
- 14 feb. 2021
Het pompoenseizoen is bijna voorbij. Deze pumpkin pie smoothie is heerlijk verwarmend als tussendoortje of neem het als ontbijt met havermout erbij. Smullen!
Ingrediënten vegan cookie dough (1 persoon)
- 200 gram kikkererwten
- 15 gram chiazaad
- 50 ml sojamelk
- 20 gram Plantforce vanille/choco proteïne poeder
- 1 el pindakaas
- 1 el ahornsiroop
Bereiding vegan cookie dough
- Voeg de chiazaad met sojamelk en de ahornsiroop in een kommetje en laat 10 min. staan.
- Laat de kikkererwten uitlekken in een vergiet en spoel ze goed af.
- Doe de kikkererwten, vanille proteine poeder in de keukenmachine en mix tot een gladde dip.
- Schep het mengsel in een kommetje/glas en voeg het chiazaadpudding en pindakaas toe.