Waarom is collageen het meest populaire supplement bij onze klanten vanaf 30?

Plent Viscollageen: duizenden tevreden klanten door heel Europa


viscollageen mooie huid

Huidversteviging

Plent Viscollageen verhoogt mogelijk de elasticiteit, hydratatie en stevigheid van de huidviscollageen anti-aging

Huidveroudering voorkomen

Plent Viscollageen is een bron van het structurele eiwit dat mogelijk kan bijdragen aan het herstel van de huidviscollageen mooi haar

Verbeterde haarconditie

Plent Viscollageen neutraliseert vrije radicalen en verbetert daarmee mogelijk de haargroei en haarregeneratie

viscollageen voordelen


Herstel je natuurlijke glow met onze viscollageen! En doe het duurzaam!

Toont jouw huid zichtbare tekenen van veroudering? Onze guilt-free viscollageen bevat de essentiële collageenpeptiden die mogelijk kunnen helpen jouw huid te revitaliseren, rehydrateren en verstevigen. Krijg je glow terug!

 • Verhoogt mogelijk de veerkracht van de huid en maakt deze sterker
 • Voorkomt mogelijk droogtelijntjes en rimpelvorming
 • Ondersteunt mogelijk dik en weelderig haar
 • Vermindert mogelijk ontstekingen
 • Vermindert mogelijk gewrichtspijn
 • Beschermt mogelijk tegen kraakbeenschade
 • Verbetert mogelijk de botgezondheid
 • Verbetert mogelijk de algehele gezondheid

Waarom wij anders zijn!

Bij Plent zijn we gedreven om hoogwaardige producten te leveren gebaseerd op uitsluitend duurzame en milieuvriendelijke methoden. Ons viscollageen wordt bijvoorbeeld geproduceerd uit delen van vis die niet gebruikt worden en anders verloren zouden gaan.

Elke dag duiken er nieuwe supplementenbedrijven op, en helaas doen deze steeds meer concessies aan kwaliteit! Dat hebben wij nooit gedaan en zullen we ook nooit doen!

Zo maken wij het verschil!

Om producten van de beste kwaliteit te kunnen leveren, vinden we het niet voldoende om alleen op onze eigen tests te vertrouwen. Daarom sturen we verschillende van onze producten naar externe laboratoria om zowel hun zuiverheid als veiligheid te kunnen garanderen.

Plent team“Naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen in het lichaam elk jaar meer af! Dit is de belangrijkste oorzaak van rimpels, lijntjes en andere tekenen van veroudering"


Voordelen van Plent viscollageen

Er wordt verondersteld dat collageen antioxiderende eigenschappen, lipidenverlagende activiteit en voordelen voor het bindweefsel heeft en kan helpen bij het bevorderen van huid- en wondgenezing.

Wanneer onze bloedvaten gewond zijn, wordt collageen blootgesteld en trekt het cellen uit het bloed (bloedplaatjes) wat bloedstolling veroorzaakt. Dit helpt om overmatig bloeden te voorkomen wanneer de schade optreedt. Daarnaast speelt collageen ook een sleutelrol bij het ondersteunen van de functies van bloedvaten!

 • Duurzaam (we gebruiken de niet gebruikte delen van vis)
 • Gemakkelijk verteerbaar
 • Laag moleculair gewicht (2.000 Da)
 • Verbetert mogelijk de hydratatie en elasticiteit van de huid
 • Voorkomt mogelijk huidveroudering
 • Natuurlijk gezoet met stevia
 • Geen vissmaak

beste viscollageen
TIJDELIJKE ACTIE: 3 + 1 GRATIS
Ga vanaf vandaag voor een mooiere huid!

Koop je nu 3 potten viscollageen, dan krijg je tijdelijk een 4e pot GRATIS. We bieden drie heerlijke smaken. Het beste is dat we geen kunstmatige ingrediënten gebruiken en dat elk van de producten op natuurlijke wijze is gezoet.

Hoe krijg je de beste resultaten

Voor het beste resultaat voeg je 1-2 keer per dag 1 lepel van ons natuurlijke viscollageen toe aan je water, smoothie, koffie of favoriete drankje.voordelen viscollageeneigenschappen viscollageen


Wat onze klanten zeggen over onze producten:

Veelgestelde vragen over viscollageen:Waarom is viscollageen het populairste product voor vrouwen boven de 30?

Bij de visproductie is er helaas een grote hoeveelheid afval die voornamelijk bestaat uit huid, graten en de kop (bron: NCBI). Deze delen van de vis zijn rijk aan collageen en dit eiwit kan er efficiënt uit worden gehaald.

Wat is het verschil tussen vis- en rundercollageen?

Het is bekend dat zowel runder- als viscollageen type I collageen bevordert. Rundvlees bevordert echter ook type III, terwijl viscollageen de niveaus van type I en II in het lichaam bevorderen (Bronnen: NCBI).

Het is algemeen bekend dat vis geen infecties of ziekten hebben of overbrengen, wat bij runderen en varkens een potentieel probleem zou kunnen zijn. Een heel belangrijk en pijnlijk voorbeeld is de mond- en klauwzeer die enkele jaren geleden via besmette rundvleesproducten werd overgedragen (Bron: NCBI). Collageenpeptiden afkomstig van runderen kunnen worden onderworpen aan de voedings- en graasomstandigheden van de koe waarvan het is afgeleid, wat een belangrijke overweging is.

Heb ik collageen nodig?

Iedereen heeft collageen nodig. We produceren collageen in het lichaam en we hebben het nodig voor gezonde botten, kraakbeen, pezen, ligamenten, haar, nagels en meer. In termen van aanvulling, kan dit een overweging zijn.

Op welke manier is Plent viscollageen duurzamer en milieuvriendelijker?

Zoals gezegd wordt viscollageen gewonnen uit de huid en het kraakbeen van vissen. Dit zijn de regio's die typisch een bijproduct zijn van de viskwekerij en anders zouden worden weggegooid. Om het te vereenvoudigen, door zeecollageen te consumeren, gebruikt u eenvoudig delen van de vis die voorheen als afval werden verwijderd. Geschat wordt dat tot 70% van de vis wordt weggegooid als afval (Bron: NCBI) en slechts 25% gebruikt als voedingsproduct (Bron: NCBI).

Is collageen veilig?

Qua veiligheid vallen collageensupplementen in de categorie 'nutraceuticals', ofwel voedingsproducten die een farmaceutische werking in het lichaam kunnen hebben en geen enkel risico vormen (Bron: Scielo). Ze worden ook beschouwd als nutricosmetica vanwege hun rol in huidverzorging. Collageen wordt in feite beschouwd als veilig voor menselijke consumptie met een laag risico op bijwerkingen.

Wat zijn gehydrolyseerde collageenpeptiden?

Wanneer een eiwit uit het voedsel wordt onttrokken, heeft het meestal een lange, complexe structuur. Grotere eiwitten moeten worden verteerd voordat ze worden opgenomen en beschikbaar zijn in het lichaam. Wanneer een groot eiwit wordt gehydrolyseerd, wordt het 'geknipt' met behulp van enzymatische processen om het eenvoudig in kleinere fragmenten te hakken, zodat het meer biologisch beschikbaar en biologisch actief wordt.

Hoeveel collageen heb ik dagelijks nodig?

Dit hangt af van jouw specifieke behoeften en eventuele begeleiding van een medische professional, maar gewoonlijk is een dosis van 10-12 gram van type I gebruikt in verschillende onderzoeken die de positieve voordelen van collageen aantonen.

Onze tevreden gebruikers

Bestel vandaag nog jouw Plent Viscollageen