We zitten erin: Easy vegan summer box

We zitten erin: Easy vegan summer box

Yes, hij is er weer! De Easy Vegan Summer Box: een pakket met favoriete vegan producten van de afgelopen tijd. Ook wij zitten erin! Of eigenlijk, een super mooi product van ons zit erin: onze vegan proteïne van Plantforce.

De waarde van de box is €225 en kost slechts €74,95. Dat komt neer op een korting van bijna 70 procent! Wees er snel bij, want op=op.

easy vegan summer box

Over Living The Green Life

Living The Green Life streeft ernaar het gezicht te zijn van een verantwoorde, plantaardige lifestyle met als doel veganistisch eten een positief imago te geven waarbij de focus wordt gelegd op het goed doen voor jezelf en voor de omgeving. Zij beperken zich nadrukkelijk niet tot hokjes denken. Zij laten iedereen, van jong tot oud, vrij om zelf een keuze te maken in voeding. Alles kan en alles is mogelijk of iemand nu flexitariër zijn ambieert of vegetarisch / veganistisch eet, Living the Green Life is er voor iedereen. Zij laten zien dat een (overwegend) plantaardig eetpatroon uitstekend past binnen een uitdagende, succesvolle en bevredigende lifestyle.

"Living the Green Life is het meest complete plantaardige platform in Nederland. Wij inspireren met een waaier aan mogelijkheden om zo je eigen leven optimaal te kunnen inrichten. Een lifestyle zonder ‘moeten’."


Verzending van de Easy Vegan Summer Box

  • Verzendkosten per box:
    Verzenden binnen Nederland: €6,95
  • Living The Green Life verzendt de Easy Vegan box vanaf 27 augustus in binnen- en buitenland

En dit zit er allemaal in


Kun je niet wachten om dit cadeautje aan jezelf - of iemand anders ;-) - uit te pakken? Bestel de box snel, de voorraad is beperkt!

Delen: