5 vragen aan Kekkovogue - ambassadeur van Plent en Plantforce

5 vragen aan Kekkovogue - ambassadeur van Plent en Plantforce

5 vragen aan Kekkovoque, ambassadeur van Plent
KekkoVogue is ambassadeur van het merk Plantforce. Plantforce brengt vegan sportsupplementen op de markt van de allerhoogste en schoonste kwaliteit en zonder chemische toevoegingen. Benieuwd naar het verhaal van deze spierbundel? Ik stelde hem een paar vragen.

Vertel eens iets over jezelf en jouw werk

"Mijn naam is Francesco Carriero Aka KekkoVogue. Ik ben 36 jaar oud, 180 cm lang en weeg 95 kilo. Ik ben een luxe mode-inkoper en daarnaast een 35-40 master Crossfit atleet. Ik train bij Ink and Kilos CrossFit en maak deel uit van Team Ink and Kilos."

Hoe belangrijk is een gezonde levensstijl voor jou?

"Een gezonde levensstijl is voor mij als atleet alles. Voldoende slapen, gezond eten, alles wat ik eet berekenen door alle soorten voedsel te wegen, het hoort er allemaal bij. Ik moet hierbij mijn dank uitspreken voor mijn voedingsdeskundige Justin Laurence van The Method Now. Hij berekent mijn inname op basis van mijn trainingen, wedstrijden en aan de hand van – voor mij - ideale macro's. Hierbij houdt hij rekening met de rustdagen die gebruikt worden voor het spierherstel."

"Maar, soms moet je jezelf ook mentale rust gunnen door niet altijd overal bij stil te hoeven staan. Ik neem bijvoorbeeld een paar glazen wodka op de dagen dat ik rust omdat ik dat lekker vind."

Hoe belangrijk is lichaamsbeweging voor jou?

"Ik train 5 dagen per week, ongeveer 2 uur per dag met slechts één sessie per dag. Mijn grote geheim is doorzettingsvermogen in combinatie met passie en een sterke mindfocus."

Wat was voor jou de belangrijkste reden om veganist te worden?

"Ik ben sinds ongeveer 6 maanden veganist, niet vanwege ethiek, maar voor mijn gezondheid. De trigger was mijn angst voor besmetting met Covid-19. Door informatie te lezen en te bestuderen en het bekijken van documentaires over vegan lifestyle, realiseerde ik me dat een vegan voedingspatroon de immuunafweer van het menselijk lichaam verhoogt. Dit was de belangrijkste reden om over te gaan op een vegan voedingspatroon."


ambassadeur van Plent/Plantforce: Kekkovoque

Wat zijn je favoriete producten op Plent.nl en waarom?

"Mijn favoriete producten zijn:

  • PLANTFORCE SYNERGY PROTEÏNE VANILLE - omdat deze proteïne van de hoogste kwaliteit is, uitstekend verteerbaar is en bijzonder geschikt is gebruik in voor pannenkoeken en alle soorten overnight recepten.
  • PLANTFORCE BCAA POEDER - omdat dit uitstekende aminozuren van hoge kwaliteit zijn. Geschikt om in te nemen voor en na de training.
  • PLANTFORCE® MAGNESIUM PASSIEVRUCHT – omdat dit een uitstekend product is op basis van magnesium voor spierherstel en voor een goede nachtrust. Ik gebruik het voordat ik naar bed ga."

Wat is je nummer 1 tip om net zo sterk en gespierd te worden als jij?

"Om gespierd te worden is mijn advies om altijd gezond te eten, macro's te respecteren, goed af te stemmen, alleen voedsel van hoge kwaliteit te eten, veel consistentie in je training, maar vooral veel mentale wil en altijd naar je coach te luisteren."



Plantforce Supps - Vit B, C, D3 en Omega 3 - Voordeelpakket
€  95,85
€  127,80
(Al vanaf 95,85 p/s)
Vandaag verzonden
Plantforce - Chlorella - 3x1000 tabs - Voordeelpakket
€  115,97
€  128,85
(Al vanaf 115,97 p/s)
Vandaag verzonden
Plantforce - Synergy Protein Chocolate - 3x40 porties - Voordeelpakket
€  94,37
€  104,85
(Al vanaf 94,37 p/s)
Vandaag verzonden
Plantforce - Synergy Protein Berry - 3x40 porties - Voordeelpakket
€  94,37
€  104,85
(Al vanaf 94,37 p/s)
Vandaag verzonden
Plantforce - Synergy Protein Vanilla - 3x40 porties - Voordeelpakket
€  94,37
€  104,85
(Al vanaf 94,37 p/s)
Vandaag verzonden

Producten 1 tot 5 van 39 in totaal

Delen: